Header-POCA-color
Proiect : „Tinerii au prioritate pe agenda publică!” cod MySMIS 110679

Program de stagii la Oficiul Înaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului

24 aug. 2021, 14:29:15

Pentru ca mi s-a parut foarte interesanta aceasta oportunitate m-am gandit sa o impartasesc cu voi. Din pacate nu este un stagiu remunerat dar cu siguranta se gasesc tineri cu posibilitati care isi doresc sa aplice la acesta. Un share nu costa nimic asa ca daca credeti ca stiti astfel de tineri va invit sa diistribuiti oportunitatea in randul acestora. 

Programul de stagii se adresează absolvenţilor de facultate şi se derulează la Oficiul Înaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului – OHCHR.

Stagiile ONU nu sunt remunerate. Cheltuielile de transport și subzistență trebuie să fie acoperite de stagiari sau să fie sponsorizate de o instituție. Stagiarii sunt responsabili pentru organizarea călătoriei și pentru obținerea vizei.

 

Mai multe detalii gasiti aici: https://www.eurodesk.ro/termen-eurodesk/vrs/IDed/137 

Nu exista imagini atasate

Nr. răspunsuri: 1

Raspuns

26 Aug 2021, 09:42

Nu exista imagini atasate

Este un minus faptul ca nu sunt costurile acoperite insa exista si tineri cu posibilitati materiale care pot aplica la acest stagiu. Multumim pentru distribuire. Cu siguranta informatia va ajunge la astfel de tineri daca ne implicam toti sa promovam astfel de oportunitati.